viernes, 28 de febrero de 2014

FUEGO EN NUESTRAS MANOS

http://www.clipmetrajesmanosunidas.org/
"Els alumnes i professors del Col·legi Santa Teresa de Jesús de Tarragona hem intentat reflectir la situació de la dona en diverses cultures del món. Ens hem inspirat en Sant Enric d'Ossó, que ens va transmetre que el foc a les nostres mans representa la força que necessitem per canviar el món."
L'Escola Santa Teresa de Jesús va implicar tot el centre en el seu clipmetratge "Fuego en nuestras manos", que va participar al concurs de vídeos d'1 minut "El teu punt de vista pot canviar el món" de l'ONG Mans Unides del festival de clipmetratges 2012-2013.
Et convidem a participar com a jurat popular votant els millors vídeos de les escoles de Catalunya al web del concurs de clipmetratges: http://www.clipmetrajesmanosunidas.or...
Amb els teus vots pots decidir el vídeo guanyador en la categoria de Vot Popular entre totes les escoles i instituts de Catalunya que hi participen en aquest concurs de vídeo escolar. La classe guanyadora farà una excursió a Port Aventura.
Les escoles participants tenen el repte d'implicar tota la comunitat educativa del centre. En aquest sentit, el vídeo "Fuego en nuestras manos" del Col·legi Santa Teresa de Jesús de Tarragona és un exemple inmillorable. Tot el centre s'hi va implicar.
Participa al concurs de videos de Mans Unides ONG.

No hay comentarios:

Publicar un comentario